<![CDATA[TOMMI TOIKKANEN - Blogi]]>Tue, 22 Jan 2019 14:48:25 +0200Weebly<![CDATA[Happy New Year 2019!]]>Tue, 01 Jan 2019 14:39:01 GMThttp://tommitoikkanen.com/blogi/happy-new-year-2019
Vuosi 2018 oli huikea! Olen todella kiitollinen kaikesta ihanasta mitä olen saanut kokea ja siitä valtavasta tuesta, jonka olen saanut töilleni sekä taiteelleni sosiaalisessa mediassa. Kiitos aivan järjettömästi teille kaikille! <3

Valmistauduin vuoteen 2019 järjestämällä pienimuotoiset juhlat, sillä halusin juhlia uuttavuotta kotoisasti.
Tämän postauksen kuvat on kuvattu kännykän kameralla, sillä se oli niin kätevä juhlissa.

Koristelin ruokapöytää teeman mukaisesti sekä mietin, kuinka saisin jonkin kivan yksityiskohdan kattaukseen, sitten minulla välähti! Otin kaapista paperilautasia, hammastikkuja, teippiä sekä mustan tussin ja näistä askartelin kelloja jotka on lyömässä vaille kahtatoista. Askartelemani kellot oli ainoastaan koristeiksi lautasen päälle, mutta ne kruunasivat kattauksen mukavasti.
Juhlissa tarjoilin herkkuja, jotka syntyivät vähällä vaivalla. Tarjolla oli pienten naposteltavien lisäksi saaristolaisleipää, jossa oli tuorejuustosta sekä kylmäsavulohesta valmistettu päällinen. ”Pääruokana” tarjolla oli miniburgereita, joidenka sisällä oli nyhtöpossua, suolakurkkua, tomaattia, majoneesia sekä cheddarjuustoa. Nyhtöpossu oli itsevalmistettu porsaan kaslerista, jota kypsyteltiin uunissa 6-7 tuntia, kastikkeena tosin toimi valmis BBQ-kastike.
Kulunut vuosi oli täynnä rakkautta, perheen kanssa yhdessäoloa, uusia tuttavuuksia sekä vanhojen ystävien kanssa oleilua.

Toivon vuodelta 2019 upeita uusia elämyksiä, terveyttä ja aikaa perheeni sekä ystävien kanssa. Tavoitteenani on stressata vähemmän töitä, huoltaa kehoani ja liikkua enemmän.


Toivotan teille kaikille oikein ihanaa alkanutta vuotta 2019!
Rakkaudella Tomppa
]]>
<![CDATA[Joululahjaksi rakkautta]]>Sat, 22 Dec 2018 09:28:02 GMThttp://tommitoikkanen.com/blogi/joululahjaksi-rakkautta
Rakastan joulua! Se on aika jolloin kaikki sisarukseni kokoontuvat saman katon alle, itseasiassa se taitaa olla ainut aika vuodesta milloin koko perhe on samaan aikaan yhdessä. Meillä on jouluna paljon rakkaita perinteitä, näihin kuuluu muunmuuassa se, ettei vieraita saa tulla aattona tai joulupäivänä, on myös tärkeää viettää laatuaikaa yhdessä katsoen elokuvia ja pelaten lautapelejä. Aattoaamuna kaikki heräävät aikaisin katsomaan Joulupukin Kuumaa linjaa ja perinteeseen kuuluu tietenkin myös se että vanhin pikkuveljistäni nukahtaa kesken Lumiukko-animaation.

Minulla on tapana antaa jouluisin lahjat tietyn teeman mukaan, viime vuonna teemana oli ”spa” ja sitä edellisenä maalasin jokaiselle perheenjäsenelleni taulun. Tänä vuonna halusin antaa mahdollisimman luonnonmukaisen lahjat, joita en tässä tietenkään paljasta, mutta kiinnitin huomiota luonnonmukaiseen kosmetiikkaan ja uusiutuviin materiaaleihin.
Itselleni ei ole niin tärkeää saada toisilta joululahjoja ja usein sanonkin että ei tarvitse antaa mitään, sillä mitä ihminen jolla on jo kaikkea tarvitsee? No tietenkin jos suklaata ei lasketa, sitä on aina mukava saada! ;)


Joululahjoja on ihana antaa, sillä on mukavaa tuottaa iloa ja yllättää toinen.
Joulussa kuitenkaan tärkeintä ei ole materia vaan rakkaus ja yhdessäolo läheisten kanssa.
Muistakaa siis nauttia yhteisestä ajastanne ja syödä paljon herkkuja!


Xoxo Tommi
]]>